Open het blikje tonijn en verkruimel deze met een vork. Toast de sneetjes brood in een broodrooster of in de pan. Snijd de radijsjes, eieren en komkommer in plakjes.
Bouw de club sandwich op: pak een snee brood en besmeer deze met een laag roomkaas, gevolgd door een laag pesto en de tonijn.
Beleg met de plakjes ei, komkommer en radijs en top af met rucola en basilicum. Leg er nog een snee brood op en beleg nogmaals in dezelfde volgorde. Sluit af met de derde snee brood.
Tips
Dit recept is afkomstig van Phare d'Eckmühl
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Open het blikje tonijn en verkruimel deze met een vork. Toast de sneetjes brood in een broodrooster of in de pan. Snijd de radijsjes, eieren en komkommer in plakjes.
Bouw de club sandwich op: pak een snee brood en besmeer deze met een laag roomkaas, gevolgd door een laag pesto en de tonijn.
Beleg met de plakjes ei, komkommer en radijs en top af met rucola en basilicum. Leg er nog een snee brood op en beleg nogmaals in dezelfde volgorde. Sluit af met de derde snee brood.