Roer de boter in de keukenmachine wit en romig. Voeg de cakemix toe en meng er vervolgens één voor één de eieren door. Voeg het volgende ei pas toe als het vorige ei helemaal is opgenomen.
Spatel de rasp van de citroen en een snufje zout luchtig door het beslag. Schep het beslag in de springvorm en bestrooi met de geschaafde amandel. Bak de cake gaar en goudbruin in ca. 1 uur.
Laat de cake afkoelen en snijd hem daarna horizontaal doormidden. Bestrijk de onderste laag met de mascarpone en verdeel de blauwe bessen en de meloen erover. Plaats de bovenkant van de cake erbovenop.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Roer de boter in de keukenmachine wit en romig. Voeg de cakemix toe en meng er vervolgens één voor één de eieren door. Voeg het volgende ei pas toe als het vorige ei helemaal is opgenomen.
Spatel de rasp van de citroen en een snufje zout luchtig door het beslag. Schep het beslag in de springvorm en bestrooi met de geschaafde amandel. Bak de cake gaar en goudbruin in ca. 1 uur.
Laat de cake afkoelen en snijd hem daarna horizontaal doormidden. Bestrijk de onderste laag met de mascarpone en verdeel de blauwe bessen en de meloen erover. Plaats de bovenkant van de cake erbovenop.