Rol het bladerdeeg uit op bakpapier; zorg dat het deeg goed koud is.
Roer de boter en kaneel goed door elkaar en besmeer het bladerdeeg ermee. Strooi de suiker er gelijkmatig over en rol het deeg strak op. Druk de randen van de rol een beetje vast. Leg de rol eventueel nog even in de koelkast zodat je er mooie, strakke plakjes van kunt snijden.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de rol in ongeveer acht plakken. Leg de plakken tegen elkaar aan in een met bakpapier beklede ovenschaal. Besmeer de bovenkant met losgeklopt ei.
Zet in de oven en bak de cinnamonrolls in ± 10 minuten mooi bruin en gaar.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Rol het bladerdeeg uit op bakpapier; zorg dat het deeg goed koud is.
Roer de boter en kaneel goed door elkaar en besmeer het bladerdeeg ermee. Strooi de suiker er gelijkmatig over en rol het deeg strak op. Druk de randen van de rol een beetje vast. Leg de rol eventueel nog even in de koelkast zodat je er mooie, strakke plakjes van kunt snijden.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de rol in ongeveer acht plakken. Leg de plakken tegen elkaar aan in een met bakpapier beklede ovenschaal. Besmeer de bovenkant met losgeklopt ei.
Zet in de oven en bak de cinnamonrolls in ± 10 minuten mooi bruin en gaar.