Een dag voordat je van dit heerlijke ijs wilt genieten, is het belangrijk dat je de bananen al in de diepvries bewaard.
Je kunt dit doen door de bananen in kleine stukken te snijden en in een bakje in de diepvries te zetten. De dag erna doe je de bevroren bananen in de keukenmachine, deze laat je draaien tot de bananen helemaal romig zijn geworden.
Voeg hierbij de agavesiroop en het plantaardig alternatief voor kwark en laat nog even doordraaien zodat het goed gemixt is. Hierna kun je de walnoten en chocolade fijn snijden of je koopt chocolade druppels zoals ik heb gedaan in dit recept.
Voeg de bananen creme in een kom en voeg de walnoten en chocolade toe. Roer nog even om en laat nog een aantal uren in de diepvries staan om weer op te stijven.
Schep voor gebruik mooie bollen uit de bak en zet ze op een hoorntje en je ijsje is klaar!
Tips
Dit recept is afkomstig van Foodie in balans
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Een dag voordat je van dit heerlijke ijs wilt genieten, is het belangrijk dat je de bananen al in de diepvries bewaard.
Je kunt dit doen door de bananen in kleine stukken te snijden en in een bakje in de diepvries te zetten. De dag erna doe je de bevroren bananen in de keukenmachine, deze laat je draaien tot de bananen helemaal romig zijn geworden.
Voeg hierbij de agavesiroop en het plantaardig alternatief voor kwark en laat nog even doordraaien zodat het goed gemixt is. Hierna kun je de walnoten en chocolade fijn snijden of je koopt chocolade druppels zoals ik heb gedaan in dit recept.
Voeg de bananen creme in een kom en voeg de walnoten en chocolade toe. Roer nog even om en laat nog een aantal uren in de diepvries staan om weer op te stijven.
Schep voor gebruik mooie bollen uit de bak en zet ze op een hoorntje en je ijsje is klaar!