Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng bloem, bakpoeder, rietsuiker, chocolade, zeewiervlokken, vanille, zout, citroenrasp en gehakte pecannoten in een kom.
Meng in een andere kom de rijststroop met de olie en het water. Roer dit door het meelmengsel. Kneed met je handen tot een samenhangend deeg.
Vorm bolletjes uit het deeg, leg ze op de bakplaat en druk ze iets plat, maar laat ze vooral lekker dik.
Bak de koekjes in 12 tot 15 minuten goudbruin. Haal de koekjes uit de oven en laat ze op de bakplaat afkoelen. De koekjes zijn knapperig aan de randjes en zacht in het midden.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng bloem, bakpoeder, rietsuiker, chocolade, zeewiervlokken, vanille, zout, citroenrasp en gehakte pecannoten in een kom.
Meng in een andere kom de rijststroop met de olie en het water. Roer dit door het meelmengsel. Kneed met je handen tot een samenhangend deeg.
Vorm bolletjes uit het deeg, leg ze op de bakplaat en druk ze iets plat, maar laat ze vooral lekker dik.
Bak de koekjes in 12 tot 15 minuten goudbruin. Haal de koekjes uit de oven en laat ze op de bakplaat afkoelen. De koekjes zijn knapperig aan de randjes en zacht in het midden.