Mix de 5 droge ingrediënten met een snufje zout in een kom.
Mix de 4 natte ingrediënten in een andere kom en giet ze vervolgens bij de droge ingrediënten. Roer met een garde tot een glad beslag.
Verhit een beetje olie in een koekenpan en schep hierin hoopjes van 2 eetlepels beslag per pannenkoekje. Bak de pannenkoekjes gaar en ga hiermee door tot het beslag op is.
Serveer de pannenkoekjes met aardbeien en gehakte chocolade.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Mix de 5 droge ingrediënten met een snufje zout in een kom.
Mix de 4 natte ingrediënten in een andere kom en giet ze vervolgens bij de droge ingrediënten. Roer met een garde tot een glad beslag.
Verhit een beetje olie in een koekenpan en schep hierin hoopjes van 2 eetlepels beslag per pannenkoekje. Bak de pannenkoekjes gaar en ga hiermee door tot het beslag op is.
Serveer de pannenkoekjes met aardbeien en gehakte chocolade.