Verwijder de schil van de avocado en banaan en prak het vruchtvlees fijn. Roer dit, met de honing en cacaopoeder, tot een homogene mousse.
Schraap met een scherp mes wat krullen van de chocoladereep (voor de garnering) en hak de reep daarna grof. Meng de helft van de gehakte chocolade door de mousse.
Maak mooie bolletjes mousse op 4 borden met behulp van 2 eetlepels of een ijslepel.
Garneer met gehakte chocolade en chocoladekrullen.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwijder de schil van de avocado en banaan en prak het vruchtvlees fijn. Roer dit, met de honing en cacaopoeder, tot een homogene mousse.
Schraap met een scherp mes wat krullen van de chocoladereep (voor de garnering) en hak de reep daarna grof. Meng de helft van de gehakte chocolade door de mousse.
Maak mooie bolletjes mousse op 4 borden met behulp van 2 eetlepels of een ijslepel.
Garneer met gehakte chocolade en chocoladekrullen.