Smelt de chocolade au bain-marie (in een vuurvast kommetje hangend boven een pan met een laagje kokend water) totdat alle chocolade is gesmolten.
Voeg de slagroom toe en meng goed door de chocolade tot je een egale massa hebt. Schenk vervolgens in de fonduepan en roer de gesneden chilipeper erdoor.
Serveer met verse mango om te dippen.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2022. Copyright Caplan.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Smelt de chocolade au bain-marie (in een vuurvast kommetje hangend boven een pan met een laagje kokend water) totdat alle chocolade is gesmolten.
Voeg de slagroom toe en meng goed door de chocolade tot je een egale massa hebt. Schenk vervolgens in de fonduepan en roer de gesneden chilipeper erdoor.