Verwarm 500 ml van de amandeldrink met het zout, cacaopoeder en honing/agavesiroop in een pannetje.
Meng de overgebleven amandeldrink met het maïszetmeel tot een glad papje. Voeg dit mengsel toe aan de warme amandeldrink in de pan en laat 2 minuten zachtjes doorkoken.
Haal de pan van het vuur en roer het vanille extract en de gebroken pure chocolade erdoor. Roer goed tot de chocolade helemaal gesmolten is. Verdeel de pudding over 4 schaaltjes, laat afkoelen en zet in de koelkast om op te stijven.
Garneer de puddinkjes voor het serveren met de chocoladethins.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2021.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm 500 ml van de amandeldrink met het zout, cacaopoeder en honing/agavesiroop in een pannetje.
Meng de overgebleven amandeldrink met het maïszetmeel tot een glad papje. Voeg dit mengsel toe aan de warme amandeldrink in de pan en laat 2 minuten zachtjes doorkoken.
Haal de pan van het vuur en roer het vanille extract en de gebroken pure chocolade erdoor. Roer goed tot de chocolade helemaal gesmolten is. Verdeel de pudding over 4 schaaltjes, laat afkoelen en zet in de koelkast om op te stijven.
Garneer de puddinkjes voor het serveren met de chocoladethins.