Rooster alle nootjes samen in een ovenschaal ca. 15 minuten goudbruin en laat ze afkoelen.
Smelt de chocolade au bain-marie. Zorg dat het niet te warm wordt!
Voeg de nootjes en de rozijnen bij de chocolade en meng het door elkaar. Bekleed een schaal met vetvrijpapier en verdeel de chocolade nootjes met behulp van twee lepels over de schaal. Laat het afkoelen in de koelkast.
Tips
Bereidingstijd: 30 minuten
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Rooster alle nootjes samen in een ovenschaal ca. 15 minuten goudbruin en laat ze afkoelen.
Smelt de chocolade au bain-marie. Zorg dat het niet te warm wordt!
Voeg de nootjes en de rozijnen bij de chocolade en meng het door elkaar. Bekleed een schaal met vetvrijpapier en verdeel de chocolade nootjes met behulp van twee lepels over de schaal. Laat het afkoelen in de koelkast.