Smelt de pure chocolade au bain-marie. Neem meteen van het vuur af en roer er de chilipoeder door. Schep hoopjes van 1 theelepel chocolade op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi direct, voordat het hard wordt, met cacaonibs.
Smelt de witte chocolade au bain-marie en roer er, van het vuur af, de kardemom door. Schep op een tweede beklede bakplaat hoopjes witte chocolade en bestrooi meteen met gehakte amandelen.
Laat de flikken 1-2 uur hard worden op een koele plek, maar zet ze niet in de koelkast.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Smelt de pure chocolade au bain-marie. Neem meteen van het vuur af en roer er de chilipoeder door. Schep hoopjes van 1 theelepel chocolade op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi direct, voordat het hard wordt, met cacaonibs.
Smelt de witte chocolade au bain-marie en roer er, van het vuur af, de kardemom door. Schep op een tweede beklede bakplaat hoopjes witte chocolade en bestrooi meteen met gehakte amandelen.
Laat de flikken 1-2 uur hard worden op een koele plek, maar zet ze niet in de koelkast.