Mix de kokosdrink goed met de vanille en cacao poeder in een kom of pot; zorg dat er geen kontjes meer inzitten. Voeg nu de chiazaadjes, de fijngesneden dadels en een snuf zout toe en meng nogmaals goed. Laat dit minimaal 4 uur, maar het liefst 1 nacht, goed afgesloten in de koelkast staan om te wellen.
Prak de volgende ochtend een 1/2e banaan en mix dit door chiapudding. Voor een mooi effect schep je de (kokos)yoghurt onderin een afsluitbare pot, gevolgd door de chocolade- chiapudding. Decoreer de pudding met de overgebleven 1/2e banaan en eventueel andere toppings naar wens. Sluit de pot goed af, vergeet niet een lepel mee te nemen en you’re ready to go!
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Mix de kokosdrink goed met de vanille en cacao poeder in een kom of pot; zorg dat er geen kontjes meer inzitten. Voeg nu de chiazaadjes, de fijngesneden dadels en een snuf zout toe en meng nogmaals goed. Laat dit minimaal 4 uur, maar het liefst 1 nacht, goed afgesloten in de koelkast staan om te wellen.
Prak de volgende ochtend een 1/2e banaan en mix dit door chiapudding. Voor een mooi effect schep je de (kokos)yoghurt onderin een afsluitbare pot, gevolgd door de chocolade- chiapudding. Decoreer de pudding met de overgebleven 1/2e banaan en eventueel andere toppings naar wens. Sluit de pot goed af, vergeet niet een lepel mee te nemen en you’re ready to go!