Doe de banaan, de avocado, cacaopoeder, amandelmelk, kaneel, dadels en eventueel de honing in een blender en maal tot dit een egaal mengsel wordt.
Schep de mousse in een mooi schaaltje en garneer eventueel met de chocolade. Laat een uur afkoelen en opstijven in de koelkast (het wordt niet echt stijf).
Garneer met de frambozen (of ander fruit).
Tips
Liever wat zoeter? Voeg dan 1 theelepel agavesiroop of honing toe.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Doe de banaan, de avocado, cacaopoeder, amandelmelk, kaneel, dadels en eventueel de honing in een blender en maal tot dit een egaal mengsel wordt.
Schep de mousse in een mooi schaaltje en garneer eventueel met de chocolade. Laat een uur afkoelen en opstijven in de koelkast (het wordt niet echt stijf).