Smelt de chocolade au bain marie en voeg de rest van de ingrediënten, behalve de pecannoten, toe. Roer alles goed door elkaar tot je een mooi egaal mengsel krijgt.
Voeg de pecannoten toe en roer nogmaals goed door.
Giet het mengsel op een met bakpapier beklede en ingevette bakplaat en laat ca 2 uur in de koelkast opstijven of 20 minuten in de diepvries.
Snijd de fudge met een heet mes in stukken.
Tips
Voor 12-16 stukken
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Smelt de chocolade au bain marie en voeg de rest van de ingrediënten, behalve de pecannoten, toe. Roer alles goed door elkaar tot je een mooi egaal mengsel krijgt.
Voeg de pecannoten toe en roer nogmaals goed door.
Giet het mengsel op een met bakpapier beklede en ingevette bakplaat en laat ca 2 uur in de koelkast opstijven of 20 minuten in de diepvries.