Bak de uien met de chilipeper en de paprika’s in een braadpan in een beetje olie. Voeg zakje 1 van de kruidenmix toe en bak even mee.
Giet de rode wijn erbij en schep de tomaat en zakje 2 van de kruidenmix erdoor. Laat even doorkoken tot de tomaat zacht geworden is en de alcohol is verdampt.
Voeg de bonen toe, schep goed om en laat nog een paar minuten pruttelen tot alles door en door heet is. Verwarm intussen de wraps.
Bestrooi de chili sin carne met koriander en serveer met de wraps.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Handig als vakantiefood!
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bak de uien met de chilipeper en de paprika’s in een braadpan in een beetje olie. Voeg zakje 1 van de kruidenmix toe en bak even mee.
Giet de rode wijn erbij en schep de tomaat en zakje 2 van de kruidenmix erdoor. Laat even doorkoken tot de tomaat zacht geworden is en de alcohol is verdampt.
Voeg de bonen toe, schep goed om en laat nog een paar minuten pruttelen tot alles door en door heet is. Verwarm intussen de wraps.
Bestrooi de chili sin carne met koriander en serveer met de wraps.