Braad het gehakt, voeg de ui en rode peper toe met een heel klein beetje van de bouillon en laat het een paar minuutjes sudderen.
Voeg alle kruiden toe (ook de 2 laurierblaadjes) en laat het 5 minuten sudderen. Voeg de chilisaus en tomatenblokjes toe en laat het een paar minuten sudderen voordat je de bonen en de rest van de bouillon toevoegt. Zet de temperatuur hoger en laat het even heel kort bijna koken. Laat het daarna sudderen voor circa 2 uur.
Haal de laurierblaadjes eruit en serveer het met rijst en salade.
Tips
Dit recept is afkomstig van Stevie Ann.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Braad het gehakt, voeg de ui en rode peper toe met een heel klein beetje van de bouillon en laat het een paar minuutjes sudderen.
Voeg alle kruiden toe (ook de 2 laurierblaadjes) en laat het 5 minuten sudderen. Voeg de chilisaus en tomatenblokjes toe en laat het een paar minuten sudderen voordat je de bonen en de rest van de bouillon toevoegt. Zet de temperatuur hoger en laat het even heel kort bijna koken. Laat het daarna sudderen voor circa 2 uur.
Haal de laurierblaadjes eruit en serveer het met rijst en salade.