Sla de eiwitten met de suiker stijf en glanzend in een keukenmachine met een garde.
Voeg vervolgens de gesmolten chocolade langzaam toe en roer het snel door zodat er geen klontjes ontstaan.
Voeg beetje bij beetje het eiwit-chocolademengsel toe aan de slagroom en meng voorzichtig tot een egaal mengsel. Giet dit in een bak en dek af; zet ca. 3 uur in de koelkast om op te stijven.
Verdeel de chocolademousse over 4 kommetjes en garneer met suikerwafels en verse mango.
Tips
45 minuten + 3 uur koelen
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Sla de eiwitten met de suiker stijf en glanzend in een keukenmachine met een garde.
Voeg vervolgens de gesmolten chocolade langzaam toe en roer het snel door zodat er geen klontjes ontstaan.
Voeg beetje bij beetje het eiwit-chocolademengsel toe aan de slagroom en meng voorzichtig tot een egaal mengsel. Giet dit in een bak en dek af; zet ca. 3 uur in de koelkast om op te stijven.
Verdeel de chocolademousse over 4 kommetjes en garneer met suikerwafels en verse mango.