Bereid de chiapudding voor door chiazaad te mengen met plantaardige melk en zoetstof en laat het minimaal 1 uur in de koelkast staan.
Meng de bevroren mangostukjes met een scheutje (ongeveer ¼ kopje) kokosmelk, tot een romige ijsconsistentie.
Voeg 2 eetlepels van je favoriete granola toe aan de bodem van een pot, gevolgd door chiapudding en mango-nice cream. Bestrooi indien gewenst met wat gepofte ontbijtgranen of geraspte kokos en serveer direct.
Tips
Dit recept is afkomstig van LadyFruitCake
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bereid de chiapudding voor door chiazaad te mengen met plantaardige melk en zoetstof en laat het minimaal 1 uur in de koelkast staan.
Meng de bevroren mangostukjes met een scheutje (ongeveer ¼ kopje) kokosmelk, tot een romige ijsconsistentie.
Voeg 2 eetlepels van je favoriete granola toe aan de bodem van een pot, gevolgd door chiapudding en mango-nice cream. Bestrooi indien gewenst met wat gepofte ontbijtgranen of geraspte kokos en serveer direct.