Meng de amandelmelk en het chiazaad in een mok. Laat minimaal 15 minuten weken. Roer vooral in de eerste paar minuten geregeld goed door, anders gaat het chiazaad aan elkaar plakken.
Doe vervolgens de 100 ml kokosmelk erbij en roer door.
Snijd een halve banaan in plakjes en leg deze tegen de zijkanten van het glas.
Prak de rest van de banaan fijn en meng met de chiapudding.
Doe de dadels, de 3-mix en het cacaopoeder in een blender en maal tot een gladde massa.
Voeg 5 eetlepels kokosmelk toe, tot het mengsel zo dun is als een dikke saus.
Vul je glas met een laagje chiapudding, laagje dadelmengsel, weer een laagje chiapudding, enzovoorts.
Tips
Dit recept is afkomstig van Terrasana
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng de amandelmelk en het chiazaad in een mok. Laat minimaal 15 minuten weken. Roer vooral in de eerste paar minuten geregeld goed door, anders gaat het chiazaad aan elkaar plakken.
Doe vervolgens de 100 ml kokosmelk erbij en roer door.
Snijd een halve banaan in plakjes en leg deze tegen de zijkanten van het glas.
Prak de rest van de banaan fijn en meng met de chiapudding.
Doe de dadels, de 3-mix en het cacaopoeder in een blender en maal tot een gladde massa.
Voeg 5 eetlepels kokosmelk toe, tot het mengsel zo dun is als een dikke saus.
Vul je glas met een laagje chiapudding, laagje dadelmengsel, weer een laagje chiapudding, enzovoorts.