Meng een eetlepel chiazaadjes met de amandelyoghurt en laat minimaal een uur in de koelkast staan (of gewoon de avond ervoor)
Mix de blauwe bessen in de blender, de besjes hoeven niet heel fijn gemixt te worden – sommige besjes mogen wat grover gemixt zijn. Meng dit mengsel met een halve eetlepel chiazaadjes en zet ook dit minimaal een uur in de koelkast (of de avond ervoor).
Maal de mueslimix fijn, dit kan op verschillende manieren: in de foodprocessor, blender of in een vijzel.
Nadat alles lang genoeg in de koelkast heeft gestaan: Schep de chiapudding in een kom. Maak nu een tweede laag in de kom van de muesli crunch.
Schep tot slot het blauwe bessenmengsel als derde laag in de kom.
Tips
Dit recept is afkomstig van Mitu's Meatless food
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng een eetlepel chiazaadjes met de amandelyoghurt en laat minimaal een uur in de koelkast staan (of gewoon de avond ervoor)
Mix de blauwe bessen in de blender, de besjes hoeven niet heel fijn gemixt te worden – sommige besjes mogen wat grover gemixt zijn. Meng dit mengsel met een halve eetlepel chiazaadjes en zet ook dit minimaal een uur in de koelkast (of de avond ervoor).
Maal de mueslimix fijn, dit kan op verschillende manieren: in de foodprocessor, blender of in een vijzel.
Nadat alles lang genoeg in de koelkast heeft gestaan: Schep de chiapudding in een kom. Maak nu een tweede laag in de kom van de muesli crunch.
Schep tot slot het blauwe bessenmengsel als derde laag in de kom.