Maal voor de bodem de amandelen met de dadels in de keukenmachine.
Schep in een ingevette springvorm (24 cm ø) en druk goed aan zodat de bodem helemaal bedekt is.
Mix voor de vulling de afgegoten cashewnoten met de rest van de ingrediënten tot een romig mengsel (in de schoongewreven keukenmachine of de blender). Schenk over de taartbodem. Zet de cake 1 nacht in de vriezer.
Laat de taart ca. 3 uur voor het serveren in de koelkast op temperatuur komen. Serveer met kersenfruitbeleg.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Women.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Maal voor de bodem de amandelen met de dadels in de keukenmachine.
Schep in een ingevette springvorm (24 cm ø) en druk goed aan zodat de bodem helemaal bedekt is.
Mix voor de vulling de afgegoten cashewnoten met de rest van de ingrediënten tot een romig mengsel (in de schoongewreven keukenmachine of de blender). Schenk over de taartbodem. Zet de cake 1 nacht in de vriezer.
Laat de taart ca. 3 uur voor het serveren in de koelkast op temperatuur komen. Serveer met kersenfruitbeleg.