Smelt de chocolade samen met de amandeldrink au bain-marie (in een vuurvaste kom, hangend boven een pan met een laagje kokend water dat de kom niet raakt). Klop intussen de coconut whipping cream stijf.
Roer de gemalen kardemom, nootmuskaat, gember, kaneel en cacaopoeder erdoor.
Giet de warme chocoladedrink in twee mokken en schep de opgeklopte coconut whipping cream erop. Bestrooi lichtjes met chocorasp en garneer eventueel met kaneelstokjes.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Smelt de chocolade samen met de amandeldrink au bain-marie (in een vuurvaste kom, hangend boven een pan met een laagje kokend water dat de kom niet raakt). Klop intussen de coconut whipping cream stijf.
Roer de gemalen kardemom, nootmuskaat, gember, kaneel en cacaopoeder erdoor.
Giet de warme chocoladedrink in twee mokken en schep de opgeklopte coconut whipping cream erop. Bestrooi lichtjes met chocorasp en garneer eventueel met kaneelstokjes.