Leg de plakken vis naast elkaar op een platte schaal, bestrooi met zout en peper. Schenk het limoensap erover. Laat minimaal een ½ uur tot maximaal 2 uur intrekken. Niet langer want dan ‘gaart’ de vis te veel door.
Optioneel: leg de gesnipperde ui 5 minuten in ijswater zodat de
scherpte ervan af gaat. Laat goed uitlekken en duw eventueel het
vocht eruit.
Haal de vis uit het sap en verdeel over 4 borden.
Schep de blokjes tomaat en de ui erop en bestrooi met de gehakte rode peper en koriander. Besprenkel met een beetje olijfolie.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Leg de plakken vis naast elkaar op een platte schaal, bestrooi met zout en peper. Schenk het limoensap erover. Laat minimaal een ½ uur tot maximaal 2 uur intrekken. Niet langer want dan ‘gaart’ de vis te veel door.
Optioneel: leg de gesnipperde ui 5 minuten in ijswater zodat de
scherpte ervan af gaat. Laat goed uitlekken en duw eventueel het
vocht eruit.
Haal de vis uit het sap en verdeel over 4 borden.
Schep de blokjes tomaat en de ui erop en bestrooi met de gehakte rode peper en koriander. Besprenkel met een beetje olijfolie.