Leg de tomaatjes in een ovenschaal en vermeng met 2 eetlepels van de olijfolie,de knoflook, tijm en een beetje zeezout. Zet de schaal ca. 20 minuten in de oven.
Schil intussen de koolrabi’s en snijd ze in flinterdunne plakken. Blancheer kort in kokend water en koel daarna gelijk af in ijswater. Laat uitlekken en dep droog. Leg de plakjes koolrabi op 4 borden en bestrooi met dille.
Maak een dressing van de rest van de olie met de mosterd, azijn en honing en meng door de sla.
Verdeel sla en rode ui over de koolrabi en schep de warme tomaatjes -met het bakvocht- erover. Serveer meteen.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2016.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Leg de tomaatjes in een ovenschaal en vermeng met 2 eetlepels van de olijfolie,de knoflook, tijm en een beetje zeezout. Zet de schaal ca. 20 minuten in de oven.
Schil intussen de koolrabi’s en snijd ze in flinterdunne plakken. Blancheer kort in kokend water en koel daarna gelijk af in ijswater. Laat uitlekken en dep droog. Leg de plakjes koolrabi op 4 borden en bestrooi met dille.
Maak een dressing van de rest van de olie met de mosterd, azijn en honing en meng door de sla.
Verdeel sla en rode ui over de koolrabi en schep de warme tomaatjes -met het bakvocht- erover. Serveer meteen.