Meng voor de mousse de feta, yoghurt, muntblaadjes, citroensap en rasp met de staafmixer door elkaar.
Wrijf dit mengsel door een zeef en breng op smaak met zwarte peper uit de molen. Laat opstijven in de koelkast.
Verwarm de grillpan. Bestrijk de groenteplakjes met een beetje olie en grill ze aan weerszijden in de pan. Laat uitlekken op keukenpapier. Verdeel de groenten dakpansgewijs over 4 borden.
Bestrooi de carpaccio met geraspte feta en munt en schep er een lepeltje fetamousse bovenop.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest 2015.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng voor de mousse de feta, yoghurt, muntblaadjes, citroensap en rasp met de staafmixer door elkaar.
Wrijf dit mengsel door een zeef en breng op smaak met zwarte peper uit de molen. Laat opstijven in de koelkast.
Verwarm de grillpan. Bestrijk de groenteplakjes met een beetje olie en grill ze aan weerszijden in de pan. Laat uitlekken op keukenpapier. Verdeel de groenten dakpansgewijs over 4 borden.
Bestrooi de carpaccio met geraspte feta en munt en schep er een lepeltje fetamousse bovenop.