Kook de asperges net beetgaar in water met zout (ca. 4 minuten) en laat goed uitlekken.
Verhit voor de bechamelsaus de olijfolie en fruit de knoflook ± 2 minuten zachtjes. Voeg de bloem toe en bak ± 2 minuten op laag vuur zonder te kleuren. Schenk langzaam met een garde de melk erbij en klop tot een gladde, gebonden saus. Kook nog 1 minuut door en breng op smaak met zout en peper.
Schep een dunne laag bechamelsaus in de ingevette ovenschaal.
Leg op elk lasagneblad 1 plakje ham, 2 à 3 asperges en een beetje geitenkaas.
Rol op en leg naast elkaar op de bechamelsaus in de schaal. Schenk de rest van de bechamelsaus erover en bestrooi met peper en de parmezaan.
Bak de cannelloni in de voorverwarmde oven in 35 tot 40 minuten goudbruin en gaar. Serveer met een frisse, groene salade.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de asperges net beetgaar in water met zout (ca. 4 minuten) en laat goed uitlekken.
Verhit voor de bechamelsaus de olijfolie en fruit de knoflook ± 2 minuten zachtjes. Voeg de bloem toe en bak ± 2 minuten op laag vuur zonder te kleuren. Schenk langzaam met een garde de melk erbij en klop tot een gladde, gebonden saus. Kook nog 1 minuut door en breng op smaak met zout en peper.
Schep een dunne laag bechamelsaus in de ingevette ovenschaal.
Leg op elk lasagneblad 1 plakje ham, 2 à 3 asperges en een beetje geitenkaas.
Rol op en leg naast elkaar op de bechamelsaus in de schaal. Schenk de rest van de bechamelsaus erover en bestrooi met peper en de parmezaan.
Bak de cannelloni in de voorverwarmde oven in 35 tot 40 minuten goudbruin en gaar. Serveer met een frisse, groene salade.