Meng de speltbloem en -meel met de suiker en het bakpoeder. Meng in een grote kom de eieren met de skyr en de zonnebloemolie. Mix de droge ingrediënten door de natte ingrediënten.
Verdeel het beslag over de ingevette ramekins en bak de cakejes in 20-25 minuten gaar. Laat ze helemaal afkoelen.
Snijd de cakejes in 2 of 3 lagen. Besmeer de lagen met citroenfruitbeleg en top met slagroom, ananas en munt.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2021.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng de speltbloem en -meel met de suiker en het bakpoeder. Meng in een grote kom de eieren met de skyr en de zonnebloemolie. Mix de droge ingrediënten door de natte ingrediënten.
Verdeel het beslag over de ingevette ramekins en bak de cakejes in 20-25 minuten gaar. Laat ze helemaal afkoelen.
Snijd de cakejes in 2 of 3 lagen. Besmeer de lagen met citroenfruitbeleg en top met slagroom, ananas en munt.