Mix de ingrediënten voor de dressing met de staafmixer tot een vrij dikke saus.
Besprenkel de dobbelsteentjes brood rondom met olijfolie en bak er goudbruine, knapperige croutons van in een koekenpan. Laat uitlekken op keukenpapier.
Hussel de kip door de ijsbergsla en meng de dressing er voorzichtig door. Bestrooi met croutons en geschaafde parmezaan.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Mix de ingrediënten voor de dressing met de staafmixer tot een vrij dikke saus.
Besprenkel de dobbelsteentjes brood rondom met olijfolie en bak er goudbruine, knapperige croutons van in een koekenpan. Laat uitlekken op keukenpapier.
Hussel de kip door de ijsbergsla en meng de dressing er voorzichtig door. Bestrooi met croutons en geschaafde parmezaan.