Maal de noten fijn in de keukenmachine. Tip: week ze even van tevoren, dan gaat dit gemakkelijker.
Ontpit de dadels. Smelt de kokosolie. Meng vervolgens de dadels, het cacaopoeder en de cacao nibs met de kokosolie en de vermalen noten. Voeg naar smaak kaneel toe.
Maak ca. 15 porties en draai deze tot mooie balletjes. Verdeel je gekozen garnering over verschillende bakjes en rol de balletjes hier doorheen. Laat even opstijven in de koelkast en smullen maar!
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Maal de noten fijn in de keukenmachine. Tip: week ze even van tevoren, dan gaat dit gemakkelijker.
Ontpit de dadels. Smelt de kokosolie. Meng vervolgens de dadels, het cacaopoeder en de cacao nibs met de kokosolie en de vermalen noten. Voeg naar smaak kaneel toe.
Maak ca. 15 porties en draai deze tot mooie balletjes. Verdeel je gekozen garnering over verschillende bakjes en rol de balletjes hier doorheen. Laat even opstijven in de koelkast en smullen maar!