Kook de aardappelen beetgaar. Snijd ze, zodra ze wat zijn afgekoeld, in blokjes.
Verhit olie in een pan en bak de ui goudbruin. Voeg de tomatenpuree, gember, knoflook, cajunkruiden en het zout toe en bak even mee. Doe de aardappelblokjes en de groentebouillon erbij en laat 10 minuten zachtjes inkoken.
Voeg de tomaten en de kidneybonen toe. Zet het vuur laag, leg het deksel op de pan en laat nog eens 15 minuten sudderen.
Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Vul de pitabroodjes met het mengsel en garneer met koriander. Geef er een partje limoen bij.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de aardappelen beetgaar. Snijd ze, zodra ze wat zijn afgekoeld, in blokjes.
Verhit olie in een pan en bak de ui goudbruin. Voeg de tomatenpuree, gember, knoflook, cajunkruiden en het zout toe en bak even mee. Doe de aardappelblokjes en de groentebouillon erbij en laat 10 minuten zachtjes inkoken.
Voeg de tomaten en de kidneybonen toe. Zet het vuur laag, leg het deksel op de pan en laat nog eens 15 minuten sudderen.
Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Vul de pitabroodjes met het mengsel en garneer met koriander. Geef er een partje limoen bij.