Was de komkommer, halveer in de lengte en schraap met een lepel de zaadlijst eruit. Snijd vervolgens in hele dunne plakjes. Verwijder het loof van de radijsjes, was ze onder de kraan en snijd in flinterdunne plakjes.
Doe de radijs en komkommer in een schaal en schenk de azijn en olijfolie erbij. Breng op smaak met zout en peper en zet opzij zodat de smaken kunnen intrekken. Giet daarna het vocht af.
Spoel de lupine in een zeef onder de kraan. Pers de knoflook erbovenuit en breng verder op smaak met zout en chilipeper. Zet opzij zodat de smaken kunnen intrekken.
Was de sla en snijd in reepjes. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd in plakjes. Verdun de hummus met een klein scheutje water (of het azijn van de komkommer).
Verdeel de ingrediënten over mooie kommen (1 kom per persoon) en druppel wat hummusdressing erover.
Tips
Dit gerecht is afkomstig van: Ekomenu.nl
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Was de komkommer, halveer in de lengte en schraap met een lepel de zaadlijst eruit. Snijd vervolgens in hele dunne plakjes. Verwijder het loof van de radijsjes, was ze onder de kraan en snijd in flinterdunne plakjes.
Doe de radijs en komkommer in een schaal en schenk de azijn en olijfolie erbij. Breng op smaak met zout en peper en zet opzij zodat de smaken kunnen intrekken. Giet daarna het vocht af.
Spoel de lupine in een zeef onder de kraan. Pers de knoflook erbovenuit en breng verder op smaak met zout en chilipeper. Zet opzij zodat de smaken kunnen intrekken.
Was de sla en snijd in reepjes. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd in plakjes. Verdun de hummus met een klein scheutje water (of het azijn van de komkommer).
Verdeel de ingrediënten over mooie kommen (1 kom per persoon) en druppel wat hummusdressing erover.