Verwarm de oven voor op 170°C. Vet een vierkante (20 x 20 cm) of rechthoekige bakvorm in en bestrooi met een beetje amandelmeel.
Mix het amandelmeel, de honing, eieren, noten, chocolade (zowel gesmolten als stukken), kokosolie en vanille-extract goed door elkaar en giet in de bakvorm. Strijk glad af.
Bestrooi met pitten en bak in de oven in 20-25 min gaar. Bij een kleinere vorm 30 minuten bakken.
Tips
Dit recept komt uit de Paasfolder 2019.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de oven voor op 170°C. Vet een vierkante (20 x 20 cm) of rechthoekige bakvorm in en bestrooi met een beetje amandelmeel.
Mix het amandelmeel, de honing, eieren, noten, chocolade (zowel gesmolten als stukken), kokosolie en vanille-extract goed door elkaar en giet in de bakvorm. Strijk glad af.
Bestrooi met pitten en bak in de oven in 20-25 min gaar. Bij een kleinere vorm 30 minuten bakken.