Smelt de boter samen met de chocolade au bain-marie. Rooster intussen in de oven de pecannoten in een ovenschaal ca. 10 minuten.
Meng de kokosbloesemsuiker en het ei in de keukenmachine (met garde; of gebruik een elektrische mixer) 10 minuten tot een luchtig mengel. Zet de mixer/keukenmachine dan op de laagste stand en voeg de gesmolten chocoladeboter toe; zorg dat alles goed vermengt. Haal de kom uit de machine en spatel rustig en luchtig de bloem en het snufje zout erdoor. Spatel er daarna de pecans en de cranberry’s door.
Bekleed een rechthoekige, kleine bakvorm van ca. 20 x 15 cm met bakpapier en giet het mengsel erin. Bak gaar in ca. 30 à 35 minuten in de oven.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2019.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Smelt de boter samen met de chocolade au bain-marie. Rooster intussen in de oven de pecannoten in een ovenschaal ca. 10 minuten.
Meng de kokosbloesemsuiker en het ei in de keukenmachine (met garde; of gebruik een elektrische mixer) 10 minuten tot een luchtig mengel. Zet de mixer/keukenmachine dan op de laagste stand en voeg de gesmolten chocoladeboter toe; zorg dat alles goed vermengt. Haal de kom uit de machine en spatel rustig en luchtig de bloem en het snufje zout erdoor. Spatel er daarna de pecans en de cranberry’s door.
Bekleed een rechthoekige, kleine bakvorm van ca. 20 x 15 cm met bakpapier en giet het mengsel erin. Bak gaar in ca. 30 à 35 minuten in de oven.