Doe de kokosolie, olijfolie en chocolade in een vuurvaste kom en zet au bain-marie op het vuur (hang de kom boven een pan met een laagje kokend water, zorg dat het water de kom niet raakt).
Roer tot alles goed vermengd is en de chocolade helemaal is gesmolten en haal van het vuur.
Meng in een andere kom de eieren met de kokosbloesemsuiker en rijstmeel (gebruik handmixer of garde).
Voeg het chocolademengsel toe en roer goed door.
Giet het browniemengsel in een vierkante vorm bekleed met bakpapier en bestrooi met de stukjes rijstmelkchocolade.
Bak de brownie ca. 20-25 minuten in de oven; de binnenkant moet smeuïg blijven.
Laat afkoelen in de vorm en snijd daarna in ca. 10 stukjes.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Special.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Doe de kokosolie, olijfolie en chocolade in een vuurvaste kom en zet au bain-marie op het vuur (hang de kom boven een pan met een laagje kokend water, zorg dat het water de kom niet raakt).
Roer tot alles goed vermengd is en de chocolade helemaal is gesmolten en haal van het vuur.
Meng in een andere kom de eieren met de kokosbloesemsuiker en rijstmeel (gebruik handmixer of garde).
Voeg het chocolademengsel toe en roer goed door.
Giet het browniemengsel in een vierkante vorm bekleed met bakpapier en bestrooi met de stukjes rijstmelkchocolade.
Bak de brownie ca. 20-25 minuten in de oven; de binnenkant moet smeuïg blijven.
Laat afkoelen in de vorm en snijd daarna in ca. 10 stukjes.