Maal in een keukenmachine de vis met de peterselie, bieslook, ei, 1½ eetl. paneermeel, knoflook, zout en peper tot een stevige massa. Maak er 4 burgers van en wentel door het paneermeel.
Verhit een scheutje olie in een pan en bak hierin de visburgers rondom bruin en gaar (ca. 5 minuten). Laat de burgers even uitlekken op keukenpapier.
Serveer de visburgers op een met mayonaise besmeerd broodje en beleg met rauwkost naar keuze.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Maal in een keukenmachine de vis met de peterselie, bieslook, ei, 1½ eetl. paneermeel, knoflook, zout en peper tot een stevige massa. Maak er 4 burgers van en wentel door het paneermeel.
Verhit een scheutje olie in een pan en bak hierin de visburgers rondom bruin en gaar (ca. 5 minuten). Laat de burgers even uitlekken op keukenpapier.
Serveer de visburgers op een met mayonaise besmeerd broodje en beleg met rauwkost naar keuze.