Snijd de broodjes doormidden en rooster ze eventueel in de oven of bovenop de toaster.
Bak de burgers lekker krokant in een scheut olijfolie (volg de aanwijzingen op de verpakking).
Bak de oesterzwammen in een scheut olijfolie in een andere pan, breng op smaak met zout en peper en meng er, van het vuur af, de peterselie door.
Leg de burgers op de onderste helft van de broodjes en schep er een lepel ketchup op. Verdeel de oesterzwammen erover en beleg gul met reepjes sla. Dek af met de bovenkanten van de broodjes en serveer meteen.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Snijd de broodjes doormidden en rooster ze eventueel in de oven of bovenop de toaster.
Bak de burgers lekker krokant in een scheut olijfolie (volg de aanwijzingen op de verpakking).
Bak de oesterzwammen in een scheut olijfolie in een andere pan, breng op smaak met zout en peper en meng er, van het vuur af, de peterselie door.
Leg de burgers op de onderste helft van de broodjes en schep er een lepel ketchup op. Verdeel de oesterzwammen erover en beleg gul met reepjes sla. Dek af met de bovenkanten van de broodjes en serveer meteen.