Verwarm ondertussen in een andere pan de kokosolie en fruit hierin de ui en knoflook glazig (niet bruin); voeg de komijn toe en fruit mee. Laat ca. een kwartier op laag vuur zacht worden.
Schep het uimengsel bij de broccoli in de bouillon en pureer met de staafmixer of in de blender tot een gladde soep.
Breng op smaak met worcestershire sauce en eventueel nog een beetje zout en peper.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2014.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm ondertussen in een andere pan de kokosolie en fruit hierin de ui en knoflook glazig (niet bruin); voeg de komijn toe en fruit mee. Laat ca. een kwartier op laag vuur zacht worden.
Schep het uimengsel bij de broccoli in de bouillon en pureer met de staafmixer of in de blender tot een gladde soep.
Breng op smaak met worcestershire sauce en eventueel nog een beetje zout en peper.