Doe alle ingrediënten voor de kokossmoothie in je blender en pureer op de hoogste stand. Voeg een paar ijsklontjes toe als het te dik is. Verdeel over 4 glazen potjes.
Meng de ahornsiroop, cacaopoeder en lijnzaad/perillaolie met elkaar.
Voeg het tweede mengsel toe aan de kokossmoothie.
Garneer met de fijngesnipperde pure chocolade.
Tips
Dit recept is afkomstig van Marjolein Dubbers
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Doe alle ingrediënten voor de kokossmoothie in je blender en pureer op de hoogste stand. Voeg een paar ijsklontjes toe als het te dik is. Verdeel over 4 glazen potjes.
Meng de ahornsiroop, cacaopoeder en lijnzaad/perillaolie met elkaar.