Giet de koude bouillon in een pan en voeg de shiitakes toe. Breng aan de kook, temper het vuur en laat op laag vuur 10 minuten zachtjes doorkoken.
Roer de sojasaus door de bouillon.
Verdeel de lente-ui en taug. over 4 kommetjes. Schenk de bouillon erover (verdeel de shiitakes goed) en garneer met lente-ui, chilipeper en eventueel koriander.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2013.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Giet de koude bouillon in een pan en voeg de shiitakes toe. Breng aan de kook, temper het vuur en laat op laag vuur 10 minuten zachtjes doorkoken.
Roer de sojasaus door de bouillon.
Verdeel de lente-ui en taug. over 4 kommetjes. Schenk de bouillon erover (verdeel de shiitakes goed) en garneer met lente-ui, chilipeper en eventueel koriander.