Klop de eieren met het boekweit- en volkorenmeel, kaneel, banaan, zout bakpoeder en (soja)melk tot een glad beslag; voeg eventueel rozijnen toe. Laat 10 minuten rusten.
Verhit de ghee of olie in de koekenpan en bak heel rustig goudbruine pannenkoekjes van het beslag.
Serveer met peer en blauwe bessen.
Tips
varieer met andere soorten meel zoals teffmeel of amandelmeel en garneer eventueel met ahornsiroop.
Bron: Lekker Weten Winter 2021
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Klop de eieren met het boekweit- en volkorenmeel, kaneel, banaan, zout bakpoeder en (soja)melk tot een glad beslag; voeg eventueel rozijnen toe. Laat 10 minuten rusten.
Verhit de ghee of olie in de koekenpan en bak heel rustig goudbruine pannenkoekjes van het beslag.