Meng voor het pannenkoekenbeslag de beide meelsoorten met het zeezout en de specerijen. Mix in een andere kom de eieren met de melk. Giet dit langzaam terwijl je mixt, bij het meel en klop tot je een glad beslag hebt.
Bak pannenkoeken van het beslag in een beetje olie in een koekenpan. Houd warm.
Bak in een andere pan, in een beetje hete olie, de paprika met de peper, knoflook, paddenstoelen en bosui. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Doe de kikkererwten en de tomaatjes erbij en bak kort mee om te verwarmen.
Verdeel de groenten over de pannenkoeken en leg de winterpostelein erop. Serveer meteen.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng voor het pannenkoekenbeslag de beide meelsoorten met het zeezout en de specerijen. Mix in een andere kom de eieren met de melk. Giet dit langzaam terwijl je mixt, bij het meel en klop tot je een glad beslag hebt.
Bak pannenkoeken van het beslag in een beetje olie in een koekenpan. Houd warm.
Bak in een andere pan, in een beetje hete olie, de paprika met de peper, knoflook, paddenstoelen en bosui. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Doe de kikkererwten en de tomaatjes erbij en bak kort mee om te verwarmen.
Verdeel de groenten over de pannenkoeken en leg de winterpostelein erop. Serveer meteen.