Giet de amandeldrink in een pan en voeg de boekweitgrutten toe met een snufje kaneel en zout. Breng al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg eventueel nog wat extra melk of water toe als de boekweitpap te droog wordt.
Schep de pap in 2 kommetjes en verdeel het fruit erover. Besprenkel met kokosolie en ahornsiroop en serveer meteen.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Giet de amandeldrink in een pan en voeg de boekweitgrutten toe met een snufje kaneel en zout. Breng al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg eventueel nog wat extra melk of water toe als de boekweitpap te droog wordt.
Schep de pap in 2 kommetjes en verdeel het fruit erover. Besprenkel met kokosolie en ahornsiroop en serveer meteen.