Giet de amandeldrink in een pan en voeg de boekweitgrutten toe met een snufje kaneel en zout.
Breng al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg eventueel wat extra melk of water toe als de pap te droog wordt.
Schep de pap in 4 kommetjes en verdeel het fruit erover. Besprenkel met de honing of siroop en serveer direct.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Giet de amandeldrink in een pan en voeg de boekweitgrutten toe met een snufje kaneel en zout.
Breng al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg eventueel wat extra melk of water toe als de pap te droog wordt.
Schep de pap in 4 kommetjes en verdeel het fruit erover. Besprenkel met de honing of siroop en serveer direct.