Bereidt het pannenkoeken beslag zoals op de verpakking staat en voeg hier nog wat extra muesli, ½ bakje blauwe bessen en wat rasp van de citroen aan toe. Roer nog even door.
Voeg de olie in de pan en als het heet genoeg is voeg je telkens wat van het pannenkoekenbeslag toe.
Zorg ervoor dat ze niet aan elkaar plakken en houdt ze in de gaten.
Draai ze om als ze mooi goudbruin zijn geworden.
Pak nu 4 eetlepels yoghurt en meng met wat citroenrasp en een druppeltje citroensap en serveer met wat blauwe bessen.
Tips
Dit recept is afkomstig van The Lemon Kitchen
https://www.thelemonkitchen.nl
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bereidt het pannenkoeken beslag zoals op de verpakking staat en voeg hier nog wat extra muesli, ½ bakje blauwe bessen en wat rasp van de citroen aan toe. Roer nog even door.
Voeg de olie in de pan en als het heet genoeg is voeg je telkens wat van het pannenkoekenbeslag toe.
Zorg ervoor dat ze niet aan elkaar plakken en houdt ze in de gaten.
Draai ze om als ze mooi goudbruin zijn geworden.
Pak nu 4 eetlepels yoghurt en meng met wat citroenrasp en een druppeltje citroensap en serveer met wat blauwe bessen.