Plaats bakpapier op een schaal die in de vriezer past.
Gebruik de tandenstoker, het stokje of de scherpe vork om de blauwe bessen in de yoghurt te dippen. Plaats de bessen vervolgens op het bakpapier en zorg dat ze elkaar niet raken. Herhaal dit tot je alle bessen gedipt hebt.
Zet de bakplaat met daarop de gedipte blauwe bessen in de vriezer, tot de yoghurt bevroren is.
Haal ze uit de vriezer en eet ze direct op, of bewaar ze in een luchtdicht bakje en plaats ze terug in de vriezer tot ze opgegeten worden.
Tips
Dit recept is gemaakt door Diëtist Steffi Haazen
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Plaats bakpapier op een schaal die in de vriezer past.
Gebruik de tandenstoker, het stokje of de scherpe vork om de blauwe bessen in de yoghurt te dippen. Plaats de bessen vervolgens op het bakpapier en zorg dat ze elkaar niet raken. Herhaal dit tot je alle bessen gedipt hebt.
Zet de bakplaat met daarop de gedipte blauwe bessen in de vriezer, tot de yoghurt bevroren is.
Haal ze uit de vriezer en eet ze direct op, of bewaar ze in een luchtdicht bakje en plaats ze terug in de vriezer tot ze opgegeten worden.