Verwarm de oven voor op 200℃. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Rol het bladerdeeg uit (eventueel recht bijsnijden). Prik het deeg in met een vork en bak het ca. 10 minuten voor in de hete oven.
Schil intussen de peren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in lange dunne plakjes.
Verkruimel de blauwe kaas over de voorgebakken deegbodem, leg de plakjes peer erop, maal er wat zwarte peper over. Bestrijk de randen van de taart met losgeklopt ei.
Bak de taart in ca. 10 minuten goudbruin en krokant. Serveer als voorgerecht of als hapje.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de oven voor op 200℃. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Rol het bladerdeeg uit (eventueel recht bijsnijden). Prik het deeg in met een vork en bak het ca. 10 minuten voor in de hete oven.
Schil intussen de peren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in lange dunne plakjes.
Verkruimel de blauwe kaas over de voorgebakken deegbodem, leg de plakjes peer erop, maal er wat zwarte peper over. Bestrijk de randen van de taart met losgeklopt ei.
Bak de taart in ca. 10 minuten goudbruin en krokant. Serveer als voorgerecht of als hapje.