Prik het bladerdeeg flink in met een vork. Bekleed de ingevette bakvormpjes elk met een velletje bladerdeeg en laat het overhangen. Leg het bakpapier erop en schep daarop 2 eetlepels rijst (of keramische bakbonen).
Zet de vormpjes in de oven (blind bakken). Verwijder na 10 minuten de rijst/bakbonen en het bakpapier en bak nog eens 10 minuten. Laat de bladerdeegbakjes daarna helemaal afkoelen.
Schep in elk bakje 2 eetlepels kokos’yoghurt’. Garneer met frambozen en gehakte amandelen.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Prik het bladerdeeg flink in met een vork. Bekleed de ingevette bakvormpjes elk met een velletje bladerdeeg en laat het overhangen. Leg het bakpapier erop en schep daarop 2 eetlepels rijst (of keramische bakbonen).
Zet de vormpjes in de oven (blind bakken). Verwijder na 10 minuten de rijst/bakbonen en het bakpapier en bak nog eens 10 minuten. Laat de bladerdeegbakjes daarna helemaal afkoelen.
Schep in elk bakje 2 eetlepels kokos’yoghurt’. Garneer met frambozen en gehakte amandelen.