Roer alle ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer de biefstukblokjes hierin minimaal een uur.
Rijg de biefstukblokjes aan 4 spiesen.
Vermeng alle salsa-ingrediënten en voeg zout en peper naar smaak toe. Gebruik eventueel - heel kort - een staafmixer.
Rooster de biefstukspiesen op de BBQ, in een zeer hete oven (250°C) of onder een zeer hete grill in ca. 4 minuten bruin maarnog rood/rosé van binnen. Serveer de spiesen met de salsa.
Tips
Wijntip: Chimango Malbec
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Roer alle ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer de biefstukblokjes hierin minimaal een uur.
Rijg de biefstukblokjes aan 4 spiesen.
Vermeng alle salsa-ingrediënten en voeg zout en peper naar smaak toe. Gebruik eventueel - heel kort - een staafmixer.
Rooster de biefstukspiesen op de BBQ, in een zeer hete oven (250°C) of onder een zeer hete grill in ca. 4 minuten bruin maarnog rood/rosé van binnen. Serveer de spiesen met de salsa.