Meng de tamari met de rietsuiker, knoflook, gember, sesamolie en chilivlokken.
Verhit een beetje olie in een gourmetpannetje en voeg als deze flink heet is, wat biefstukreepjes toe. Bak 2-3 minuten terwijl je ze af en toe omschept. Doe er een lepel van de marinade bij en laat even indikken.
Garneer met sesamzaad en bosui.
Tips
Dit recept komt uit de Paasfolder 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng de tamari met de rietsuiker, knoflook, gember, sesamolie en chilivlokken.
Verhit een beetje olie in een gourmetpannetje en voeg als deze flink heet is, wat biefstukreepjes toe. Bak 2-3 minuten terwijl je ze af en toe omschept. Doe er een lepel van de marinade bij en laat even indikken.