Meng intussen de 3 meelsoorten door elkaar en voeg het zout, baksoda, bakpoeder en kaneel toe.
Meng in een grote andere kom, met een handmixer, de suiker met de honing en boter ca. 3 minuten. Voeg het ei al mixend toe. Doe de bananen, de vanille en 60 ml water erbij, mix even door en voeg het meelmengsel toe. Mix alles op de laagste stand totdat het net gemengd is.
Spatel de noten en de gehakte chocolade rustig door het beslag en schenk het vervolgens in het cakeblik. Bak in ca. 50 minuten gaar (totdat een satéprikker droog uitkomt).
Laat het bananenbrood 10 minuten in het cakeblik afkoelen en keer dan voorzichtig om. Laat op een rek verder afkoelen.
Tips
De bereidingstijd bedraagt ong. 1 uur en 15 minuten
Dit recept is afkomstig uit Lekker Weten lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng intussen de 3 meelsoorten door elkaar en voeg het zout, baksoda, bakpoeder en kaneel toe.
Meng in een grote andere kom, met een handmixer, de suiker met de honing en boter ca. 3 minuten. Voeg het ei al mixend toe. Doe de bananen, de vanille en 60 ml water erbij, mix even door en voeg het meelmengsel toe. Mix alles op de laagste stand totdat het net gemengd is.
Spatel de noten en de gehakte chocolade rustig door het beslag en schenk het vervolgens in het cakeblik. Bak in ca. 50 minuten gaar (totdat een satéprikker droog uitkomt).
Laat het bananenbrood 10 minuten in het cakeblik afkoelen en keer dan voorzichtig om. Laat op een rek verder afkoelen.